• 7/7

  • ZÉÉR SNEL

  • KWALITEIT

  • GRATIS OFFERTE

Onze schrijnwerkers zijn speciaal opgeleid om brandwerende deuren te plaatsen. Iedere brandwerende deur die wordt geplaatst door Lock Security, wordt op vraag van de klant voorzien van het ATG/Benor-label. Dit is een erkend label, uitgegeven door een onafhankelijke instantie, namelijk het ISIB ofwel het instituut voor brandveiligheid. Het ISIB voert regelmatig steekproeven uit om de kwaliteit van ons werk te controleren.

Op vraag van de klant geven we voor iedere geplaatste brandwerende deur een officieel plaatsingsattest met het BENOR/ATG-label. Dit attest staat garant voor de correcte plaatsing van uw brandwerende deur Avelgem.

Met Lock Security heeft u 1 aanspreekpunt voor al uw projecten, van de opmeting tot de plaatsing.

Alle info is ook te vinden op onze website via deze link : Brandwerende deuren.

AARZEL DUS NIET LANGER EN VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN.

Brandwerende deuren Avelgem – Technische aspecten

Brandwerende deuren delen bij brand een gebouw of woning in verschillende compartimenten op. Op die manier wordt de verspreiding van brand in een gebouw vertraagd. Vandaar het belang van een correct geplaatste brandwerende deur.

Brandwerende deuren zijn in verschillende brandweerstandsklassen beschikbaar. Het meest voorkomende type is de RF 30, die tot 30 minuten brandwerend werkt.  Daarnaast heb je ook nog RF 60, die tot 60 minuten brandwerend werkt. Heel uitzonderlijk worden RF 90 en RF 120 gevraagd.

Kiest u voor een brandwerende deur, maar moet deze ook inbraakwerend zijn? Bij Lock Security kan het. Al onze brandwerende deuren zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kan u perfect voor een gepantserde deur kiezen die over brandwerende eigenschappen beschikt.

Brandwerende deuren Avelgem en de overheid:

De vraag naar plaatsing van brandwerende deuren in plaats van de klassieke binnendeuren wordt steeds groter. Bijvoorbeeld in openbare gebouwen, scholen of appartementsgebouwen. Hier eist de brandweer en de verzekering de plaatsing van brandwerende deuren door erkende firma’s.

Subsidies of premies worden soms toegekend aan mensen die preventieve brandveilige maatregelen nemen. Deze subsidies komen vanuit de federale overheid.

slotenmaker

slotenmaker

Onze Producten