Herstelling smartphones, pc’s en tablets

Elektrische apparaten herstellen

Is uw smartphone of tablet gevallen en is het scherm gebarsten? Wil u uw gsm laten herstellen of de batterij laten vervangen? Heeft een ander toestel goede zorgen nodig? Bij Lock Security kunnen we dit oplossen.

Van batterijen vervangen tot smartphone herstellen

Onze gecertificeerde computertechnici herstellen alle types schade. Van gebarsten schermen repareren tot sensoren, oplaadconnectoren, batterijen, … vervangen. En dat zowel van uw smartphone, tablet en computer als van ander klein elektro.

Bij Lock Security kan u terecht voor het herstellen of vervangen van een:

  • kapot telefoonscherm
  • gebarsten tabletscherm
  • Defecte laptop
  • Een batterij die niet goed meer oplaadt

Zwaar of licht beschadigd elektro

In ons aangepast atelier nemen we ook de meer complexe schadegevallen voor onze rekening. Daar beschikken we over het nodige materiaal om onderdelen of een printplaat te solderen. Zo hoeft u bij een klein defect niet meteen van toestel te veranderen, maar doet u een beroep op onze hersteldienst.

 

Kwalitatief herstel

Lock Security is een klein en dynamisch bedrijf, actief in de ruime Vlaamse Ardennen, Pays des Collines en de regio rond Doornik. Wil u rekenen op betrouwbare kwaliteit en op duurzaamheid? Bezoek onze winkel in de Rue Royale 28 in Doornik voor meer informatie.