Veiligheidsdeur – buitendeur

Plaatsen van veiligheidsdeuren

Een veilige thuis, dat vindt iedereen belangrijk. Daarom biedt Lock Security gepersonaliseerde veiligheidsdeuren aan, samen met zijn partner Profileo. Laat uw voordeur beveiligen tegen inbraak en slaap op beide oren.

Inbraakveilige deuren

Zelf een veiligheidsdeur plaatsen is geen goed idee. Dat laat u beter aan professionals over. U heeft de keuze uit verschillende materialen, voor een meer traditionele of moderne look. U kiest uit:

  • hout
  • pvc
  • aluminium

Beveiliging van uw voordeur

Onze veiligheidsdeuren zijn van hoge kwaliteit. Ze worden geleverd met een meerpuntslot, een veiligheidscilinder en veiligheidsbeslag. Daarnaast voldoen alle deurprofielen aan uitstekende isolatienormen. Deze stevige profielen beschermen u dus tegen de koude en tegen inbraken.

Uw deur beveiligen

Lock Security is een klein en dynamisch bedrijf, actief in de ruime Vlaamse Ardennen, Pays des Collines en de regio rond Doornik. Vanuit onze jarenlange expertise als betrouwbare slotenmakers, selecteerden we zorgvuldig Profileo als partner voor veiligheidsdeuren. Met hoogwaardige materialen, een verzorgde installatie en 5 jaar garantie geniet u jarenlang van uw inbraakwerende deur.