Videofonie

Uw gebouw beveiligen met videofonie

Toegangscontrole voor bedrijven of gebouwen is een essentieel onderdeel om het optimaal te beveiligen. Daarom biedt Lock Security u de innovatieve draadloze videofoon aan van Intratone. Met behulp van hun draadloze technologie, was de toegang tot uw gebouw controleren nog nooit zo eenvoudig.

De voordelen van een draadloze videofoon

Met een videofoon hoeft u geen kabels te trekken tot in ieder appartement of tot in iedere ruimte. Het toegangscontrolesysteem is in minder dan 1 dag geïnstalleerd en eenvoudig te gebruiken.

Met videofonie kan u:

  • aan toegangscontrole
  • de deur openen vanop uw smartphone.
  • de toegang controleren in real time.
  • vanop afstand de toegang beheren.

Gebruiksvriendelijke toegangscontrole

De Intratone videofoon laat toe om online of via uw smartphone oproepen te ontvangen. Via uw deurbel met camera ziet u meteen wie voor de deur staat en kan vanop afstand de deur openen. Zo behoudt u altijd en overal de controle over de bezoekers.

Videofoon met codeklavier of badge

Videofonie is eenvoudig, efficiënt en verhoogt de veiligheid. U combineert bij Intratone uw videofoon naar wens met een codeklavier, badge of afstandsbediening. Het beheer en onderhoud van de intercom is erg gebruiksvriendelijk en vereist geen technische kennis. Duikt er toch een probleem op of heeft u een technische vraag? Dan kan u terecht bij de gratis servicedienst van Intratone.

Meer informatie over onze videofoons vindt u op intratone.be.

 

Uw partner in elektronisch toegangssystemen

Lock Security is een klein en dynamisch bedrijf, actief in de ruime Vlaamse Ardennen, Pays des Collines en de regio rond Doornik. Onze installateur komt graag langs om alle mogelijkheden voor uw toegangscontrolesysteem samen te bekijken en een vrijblijvende offerte op te stellen.